CONTACTEER ONS

Maak Afspraak

WAAROM GVB?

  • gratis plaatsbezoek
  • snelle en duidelijke offerte
  • duidelijke taal en eerlijk advies
  • stielman met 20 jaar ervaring
  • straf vakmanschap aan eerlijke prijzen
  • piekfijne afwerking met oog voor detail
  • afspraken, budget en deadlines worden gerespecteerd
Door wie gaat u uw nieuwe vloer laten leggen?

Vakmanschap maakt écht een verschil

Een vloer laten leggen in uw nieuwe of bestaande woonst is een belangrijke fase in het (ver)bouwproject waar u best grondig over nadenkt. Zowel de keuze van de tegels, als de keuze van de vloerder hebben namelijk een aanzienlijke impact op het uitzicht én het leefcomfort van uw huis. Niet alleen aan de kleur en de structuur van de vloertegels bepalen de uitstraling van de ruimte, ook het legverband en de voegdikte moeten doordacht gekozen worden. Daarmee kan u de ruimte namelijk optisch vergroten. Een vlakke ondergrond en een correcte plaatsing zijn op hun beurt bijzonder belangrijk om een fijn afgewerkte look én comfortabel onderhoud te realiseren. Wil u zeker zijn dat uw nieuwe vloer zowel op esthetisch vlak als op onderhoudsvriendelijkheid scoort? Dan laat u zich best adviseren door een specialist ter zaken en kan u best de vloer laten leggen door een ervaren vakman zoals GVB vloeren uit Beerse. Zo komt u immers enkel voor aangename verrassingen te staan.

Waar gaat u uw vloeren kiezen?

Natuurlijk kunnen we enkele tegel stalen meebrengen tijdens ons plaatsbezoek, maar u bent ook van harte welkom bij A. Van Houten in Oostmalle om tegels en vloeren te kiezen. Van Houten heeft een uitgebreide toonzaal en een ruim assortiment waar u ongetwijfeld de keramische of natuursteen tegels vindt die u zoekt. De Van Houten tegelspecialisten begeleiden u met de glimlach bij uw keuze en over de levering en betaling hoeft u zich niets aan te trekken. Dat regelen wij namelijk allemaal voor u. Gaat u een vloer laten leggen door GVB, dan worden de gekozen tegels ter plaatse geleverd zodat wij ze met de grootste zorg kunnen plaatsen. Bij GVB werken we al jaren met deze tegel leverancier samen en we zijn overtuigd dat u hier een correcte service, kwalitatieve producten en eerlijke prijzen zal genieten. Daarom kunnen we een bezoekje aan de Van Houten toonzaal warm aanbevelen, maar de keuze is geheel aan u. Wij plaatsen namelijk alle soorten tegels en u beslist helemaal zelf waar u ze wenst aan te kopen!

Graag een klassieke uitstraling of fan van een trendy look?

Met bijna 20 jaar ervaring in het vak zijn we zowel de klassieke plaatsing meester, maar ook helemaal mee met de nieuwste trends. Zowel vloeren als muren kunnen we afwerken met kleine of grote XL-tegels en deze breed of dun voegen met voegmortels in verschillende kleuren. Ook qua legverband heeft u heel wat keuze. Rechte plaatsing, tegels in verband geplaatst, mozaïek of ….? Zegt u maar welke stijl u verkiest!

Een goede voorbereiding en een prima nazorg voor een beter resultaat

Een vlakke ondergrond is essentieel om een vlotte plaatsing, strakke uitstraling en maximaal onderhoudscomfort te garanderen. Heeft de ondergrond wat extra aandacht nodig? Bij GVB voeren we ook de nodige chape- en bezetwerken uit voor we vloeren plaatsen of muren betegelen. Enkel zo kunnen we immers een onberispelijke afwerking garanderen. Eens de vloer of tegels geplaatst zijn, is het correct onderhoud van uw vloer belangrijk voor een lang en duurzaam gebruik. GVB Vloeren licht u toe hoe u dit het beste doet.

Klaar voor een heerlijk binnen- / buitengevoel?

Wil u de sfeer van binnen naar buiten brengen of andersom? Bij GVB kan u niet alleen interieur vloeren, maar ook een terras vloer laten leggen!