CONTACTEER ONS

Maak Afspraak

WAAROM GVB?

  • gratis plaatsbezoek
  • snelle en duidelijke offerte
  • duidelijke taal en eerlijk advies
  • stielman met 20 jaar ervaring
  • straf vakmanschap aan eerlijke prijzen
  • piekfijne afwerking met oog voor detail
  • afspraken, budget en deadlines worden gerespecteerd

Dé specialist voor badkamer renovatie in regio Turnhout

Zin in zen?

Met GVB vloeren uit Beerse heeft u zonder twijfel de juiste partner te pakken om uw badkamer renovatie in regio Turnhout of elders in Vlaanderen te verzorgen. We hebben in onze jarenlange carrière immers al ontelbare badkamer renovatie projecten gerealiseerd en zijn dus zeker niet aan ons proefstuk toe!

Eerst denken en dan pas doen

Heeft u al een ontwerp voor uw nieuwe badkamer? Perfect, want dan kunnen we meteen aan de slag om die plannen in werkelijkheid om te zetten. Wel ideeën, maar nog geen plan? Laten we dan vooral eerst even afspreken om de ruimte op te meten, uw wensen te bespreken en enkele praktische voorstellen te formuleren. Vanuit onze ervaring kunnen we u namelijk zeker enkele praktische tips en suggesties meegeven om een modern uitziende, maar ook praktisch ingedeelde badkamer te realiseren.

Totaalaanpak van uw badkamerrenovatie

Doordat we met enkele vaste partners samenwerken voor het leveren van materialen en de afwerking van onder meer elektriciteit, sanitair en schrijnwerk kunnen we u bij het volledige badkamer renovatie traject begeleiden. U heeft slechts 1 aanspreekpunt die het volledige verbouwproject binnen deadline en binnen budget voor u opvolgt.

Onze totaalservice omvat     

Uw voordeel

Afbraak en afvoeren bouwafvalEén aanspreekpuntChape-, bezet- en egaliseerwerkenvlotte doorlooptijdenBadkamer vloeren en muren betegelenEén duidelijke totaaloffertePlaatsing sanitair, ventilatie, elektriciteit en verlichting, (maatwerk) schrijnwerkgeen tijdverlies door administratie of werfopvolging

Proper en fijn werk is verzekerd

We staan al jaren gekend om onze voortreffelijke afwerking en zullen ook tijdens uw badkamer renovatie bijzonder kritisch te werk gaan. Niet alleen onze eigen afwerking, maar ook die van onze partners wordt grondig gecontroleerd voor we uw nieuwe badkamer opleveren.

Klaar voor actie?

Wij zijn er helemaal klaar voor om ook uw badkamer renovatie in Turnhout, de Kempen of elders in Vlaanderen te verzorgen. Zullen we starten met een vrijblijvende kennismaking om uw plannen en onze mogelijkheden en tarieven te bespreken? U hoeft ons enkel een bericht te sturen om zo’n gratis plaatsbezoek aan te vragen.