CONTACTEER ONS

Maak Afspraak

WAAROM GVB?

  • gratis plaatsbezoek
  • snelle en duidelijke offerte
  • duidelijke taal en eerlijk advies
  • stielman met 20 jaar ervaring
  • straf vakmanschap aan eerlijke prijzen
  • piekfijne afwerking met oog voor detail
  • afspraken, budget en deadlines worden gerespecteerd

Een nieuw terras laten aanleggen? Doen!

Een nieuw terras laten aanleggen of een bestaand terras vervangen?

Een terras laten aanleggen levert een aanzienlijke meerwaarde op voor uw woning en leefcomfort. Tenminste als het volgens de regels van de kunst en met de grootste zorg werd aangelegd. Net daarom kiest u best voor een ervaren en betrouwbaar vakman zoals GVB vloeren uit Beerse (bij Turnhout) om de plaatsing ervan te verzorgen. Wij plaatsen trouwens niet enkel terrassen aan nieuwbouw woningen, ook voor een terrasrenovatie kan u op ons vakmanschap vertrouwen. U kan dus ook bij ons terecht om een bestaand terras uit te breken, de ondergrond te egaliseren en een nieuw terras te plaatsen waar u nog jarenlang van kan genieten.

Terrastegels kiezen

Hoe uw nieuwe terras er gaat uitzien, bepaalt u helemaal zelf. Zowel wat materiaal, type, kleur, afmeting en het motief van uw terras tegels betreft, heeft u heel wat keuze, maar dat is niet alles. Ook de legwijze en de voegbreedte zullen een belangrijke rol spelen in het uiteindelijke uitzicht van uw terras. U kan uw terras laten aanleggen door GVB vloeren met keramische tegels of met natuurstenen terrastegels. Beide types hebben verschillende voor- en nadelen en technische prestaties die we met plezier in detail aan u toelichten. Aan u de keuze welke type tegel u verkiest en waar u de tegels aankoopt. Al kunnen we een bezoekje aan de showroom van RG Tegel in Massenhoven warm aanbevelen. Wel even een afspraak maken op voorhand.  Als u uw terras tegels hier aankoopt en GVB vloeren vermeldt, geniet u straffe prijzen en een voortreffelijke service en wij volgen de levering en de facturatie verder voor u op. Handig toch?

First things first

Om een kaarsrechte plaatsing, correcte afwatering en een vlot terras onderhoud te verzekeren, is een vlakke ondergrond bijzonder belangrijk. Daarom zullen we bij GVB vloeren altijd eerst de staat van de ondergrond evalueren voor we uw nieuw terras plaatsen. Indien nodig kunnen we namelijk ook voorbereidende grondwerken en egalisatie verzorgen. Ook aan de afwerking besteden we extra aandacht. De tegels en voegen worden geheel volgens de regels van de kunst geplaatst, maar ook de afboording wordt fijn afgewerkt. De randen van uw terras of een verticale afboording tegen de gevel in natuursteen of keramiek plaatsen is vaak dé finishing touch voor een onovertroffen wow-effect.